Ledenadministratie

Wilskracht gebruikt een app die gekoppeld is aan het ledenadministratiesysteem. Het is belangrijk dat alle leden deze app installeren.

Waarom een app?

Vanaf augustus 2021 gebruiken we een app. De app heet ClubApp en wordt door veel sportverenigingen gebruikt. Met deze app kunnen leden afwezigheid doorgeven, de (vakantie)kalender inzien, contactgegevens van de lesgever opzoeken, eigen gegevens aanpassen, etc. Ook kunnen we pushmeldingen sturen bij dringende zaken zoals wanneer een les niet door kan gaan, laat de meldingen/notificaties dus aanstaan.

Hoe kom ik aan de app?

1. Download de app via een van de links op deze pagina
2. Maak een account aan met het e-mailadres dat bij ons bekend is*
3. Upload een leuke profielfoto en wijzig indien nodig je gegevens
4. Pas indien gewenst de privacy-instellingen aan

Houd er rekening mee dat het verbergen van je profiel ervoor kan zorgen dat een lesgever geen contact kan opnemen in geval van nood.

Een uitnodiging voor de app ontvangen is niet nodig. De e-mailadressen die ingevuld zijn bij het inschrijven, zijn allemaal bekend in ons systeem en je zou hiermee een account moeten kunnen aanmaken. Lukt het niet? Mail dan naar info@tvwilskracht.nl.

*Gebruik het hoofd-adres in jullie profiel. Er kan helaas maar met 1 e-mailadres per lid gebruik worden gemaakt van de app.