Buiten turnen met Wilskracht

Aanmelden voor de trainingen

We hebben alle leden een e-mail gestuurd met daarin de link naar de indeling. In de indeling is te zien hoeveel plekken er nog vrij zijn in elk groepje. We hopen natuurlijk iedereen die mee wil doen te kunnen plaatsen. Meld je aan via onderstaand formulier.

Aanmelden buitentrainen
Reguliere groep *

Informatie over de trainingen

Data:
De eerste training zal zijn op zaterdag 13 maart en vervolgens elke zaterdag. We turnen buiten tot we de zaal weer in mogen.

Locatie:
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam

Brengen:
Kind 5 minuten voor aanvang, in sportkleding, afzetten bij het hek. Het is voor ouders onder geen enkele voorwaarde toegestaan het veld op te gaan. Blijven kijken is helaas ook niet toegestaan.

Ophalen:
Kind tot 5 minuten na het einde van de training ophalen bij het hek.

Afgelasting:
Wanneer de training onverhoopt niet doorgaat, bijvoorbeeld door extreme regen of hitte, of als de lesgever ziek is, geven wij dat op deze pagina en zoveel mogelijk ook via de mail aan. Check dus even de website voor je naar de training komt.

Kleding:
Kinderen kunnen zolang het nog fris is meedoen in warme sportkleding (zoals een joggingbroek). Als het warmer wordt kunnen ze ook meedoen in turnpakje, kort broekje, etc. Kinderen moeten al omgekleed zijn, omkleden op de locatie is niet mogelijk.

Inhoudelijk:
Wij zullen 45 minuten lekker actief met de kinderen beter zijn. We werken aan conditie, kracht en lenigheid en combineren dit met turnonderdeeltjes die op de grond uitgevoerd kunnen worden en spel!

Kosten:
Voor de trainingen hoeft niet extra betaald te worden.

Protocol:
De club, lesgevers, kinderen en ouders dienen zich aan onderstaand protocol te houden.