Grote Clubactie

Lootjes verkopen voor je club

Jaarlijks vragen wij onze leden zoveel mogelijk lootjes te verkopen voor de club. Lotenkopers kunnen natuurlijk mooie prijzen winnen, maar de Grote Clubactie is vooral voor Wilskracht belangrijk. Van elk lot (€ 3,00 per stuk) gaat maar liefst € 2,40 naar onze vereniging. Met het geld dat wordt opgehaald kunnen we bijvoorbeeld nieuw materiaal kopen. Zo hebben we in 2019 een mooie nieuwe lange mat aangeschaft (deze kosten ruim 2000 euro)! In 2020 kochten we leuke Airtrack elementen voor in de les.

Voorheen hebben we het geld bijvoorbeeld besteed aan een grote jubileumshow en korting op turnkleding voor iedereen! Het bestuur bepaalt elk jaar in overleg met de lesgevers een nieuw doel.

Voor de lotenverkopers valt er ook iets te winnen: de drie kinderen (of lesgevers of bestuursleden!) die de meeste lootjes verkochten krijgen alledrie een mooie prijs.

Hoe werkt het?

Je kunt ervoor kiezen online loten te verkopen:

Je kunt ook nog steeds verkopen met een lotenboekje:

  • Elk Wilskracht-lid krijgt in de les een verkoopboekje met daarin o.a. de intekenlijsten, deurzegels en bedankbriefjes.
  • Lees goed de verkoopinformatie door en vul op de intekenlijst gelijk de naam van Wilskracht in en, heel belangrijk, je eigen naam.
  • Vraag je familie, vrienden, buren en wie je maar kunt bedenken of zij lootjes bij jou willen kopen om jouw turnvereniging te steunen. Laat de lotenkopers de bon DUIDELIJK invullen en vergeet niet dat zij een handtekening moeten zetten! Alle mensen die een lot of loten kopen, krijgen de lotnummers vanzelf op hun bankafschrift te zien. Ze kunnen dan online checken of ze iets hebben gewonnen.
  • De verkoopboekjes/intekenlijsten moeten vervolgens uiterlijk 13 november weer ingeleverd worden in de turnles. Als je daarvoor al klaar bent met het verkopen, mag je je boekje natuurlijk ook al eerder inleveren.
Clubactie van 2021

Vanaf 18 september kunnen er weer loten verkocht worden! Je krijg in de les een lotenboekje, maar kunt ook online verkopen (info volgt via de mail). Verkopen en boekjes inleveren kan dit jaar tot zaterdag 13 november. Je boekje lever je in bij de lesgever. Controleer even of je naam erop staat en of alles duidelijk is ingevuld.

De drie Wilskrachters die de meeste loten verkopen winnen natuurlijk weer een leuke prijs, dus zet hem op!

Wil je Wilskracht ook steunen? Koop hier een lootje!

Onze mooie nieuwe lange mat, gekocht met het geld dat de Grote Clubactie 2018 opleverde.
Tips voor de lotenverkoop
  • Vraag familie om loten te kopen.
  • Ga met vriendje of vriendinnetje uit je turngroep langs de deuren, dat maakt het gezellig!
  • Vertel mensen waarom jij lootjes aan het verkopen bent voor Wilskracht.
  • Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen. Zoals een auto of € 100.000,-.
  • Vergeet niet je naam op je lotenboekje te zetten en het op tijd in te leveren! Anders is het zonde van al je moeite.
  • Zelfs al heb je maar 1 of 2 loten verkocht: alle beetjes helpen!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?