Clubkampioenschappen

Helaas gaan de Clubkampioenschappen dit jaar voor het eerst niet door…

Iedereen kan meedoen met de Clubkampioenschappen!

Wat zijn de Clubkampioenschappen?

In juni zijn bij Wilskracht elk jaar de Clubkampioenschappen. Kinderen van 6 mogen hier ook aan meedoen, zelfs als zij pas een paar weken op turnen zitten. Je turnt een wedstrijd tegen kinderen die even oud zijn en hetzelfde niveau turnen.

De Clubkampioenschappen is een hele gezellige wedstrijd en erg laagdrempelig. Kinderen die buiten de top 3 vallen, krijgen een snoepmedaille, dus ook zij gaan niet met lege handen naar huis! Het is een goed moment om aan je ouders te laten zien wat je geleerd hebt het afgelopen jaar en een leuke seizoensafsluiting. Daarom hopen we dat alle turners en turnsters meedoen!

Clubkampioenschappen 2020

De Clubkampioenschappen zijn dit jaar op zaterdag 13 juni. Op deze dag zijn er geen reguliere lessen. Alle meisjes en jongens vanaf 6 jaar mogen zich inschrijven. De Clubkampioenschappen zijn namelijk ook leuk voor meisjes uit de recreatiegroepen!

Je kunt je tot 20 mei 2020 inschrijven voor de wedstrijd. Let op: kun je toch niet meedoen? Dan kun je je alleen vóór 20 mei weer afmelden. Na die datum wordt de indeling vastgesteld en worden de medailles gekocht en diploma’s gedrukt.

Inschrijven
Clubkampioenschappen 2020
Niveau meisjes
Niveau jongens
Wie is je lesgever? *