Deze week zullen er in de lessen weer lotenboekjes voor de Grote Clubactie worden uitgedeeld. Wilskracht doet mee aan de Grote Clubactie om met de opbrengsten nieuwe materialen te kunnen aanschaffen. Van elk door jullie verkocht lot (€ 3,00 per stuk) gaat maar liefst € 2,40 naar de vereniging. De Grote Clubactie start dit jaar op zaterdag 24 september, vanaf deze datum kun je lootjes verkopen. We wensen jullie heel veel plezier en succes!

Een prijs voor jou als verkoper?

De drie Wilskrachters (dit kunnen kinderen, bestuursleden, lesgevers of assistenten zijn) die de meeste loten verkopen winnen natuurlijk weer een leuke prijs, dus zet hem op! De prijswinnaars maken we bekend via onze app, zorg dat je deze hebt.

Bij 40 verkochte loten heb je altijd prijs via de Grote Clubactie Kids-verkoopwedstrijd en maak je zelfs kans op een PlayStation 5! Deze prijzen komen vanuit de organisatie van de Grote Clubactie.

Je kunt ervoor kiezen online loten te verkopen:

Dit kan via https://lot.clubactie.nl/lot/turnvereniging-wilskracht-amsterdam/190395 (lotenkopers kunnen dan jouw naam invoeren) of met je eigen verkooplink, die je binnenkort via de mail ontvangt.

Verstuur deze link naar zoveel mogelijk mensen die het leuk zouden vinden om onze vereniging te steunen. Wie online lootjes verkoopt hoeft geen lotenboekje mee naar huis te nemen.

Je kunt ook nog steeds verkopen met een lotenboekje:

Als je wil krijg je in de les een verkoopboekje met daarin o.a. de intekenlijsten, deurzegels en bedankbriefjes. Lees goed de verkoopinformatie door en vul op de intekenlijst gelijk de naam van Wilskracht in en, heel belangrijk, je eigen naam.

Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door de QR-code op of in het boekje te scannen. Loten kopen op de traditionele manier is ook nog steeds mogelijk, dan vult de koper met pen een machtigingsformulier in jouw boekje in.

De verkoopboekjes/intekenlijsten moeten vervolgens uiterlijk 12 november weer ingeleverd worden in de turnles. Als je daarvoor al klaar bent met het verkopen, mag je je boekje natuurlijk ook al eerder inleveren.

De planning

24.09.2022 Vanaf deze datum mag je lootjes verkopen
07.11.2022 – 12.11.2022 Laatste week inleveren lotenboekje
21.11.2022 Laatste dag online verkoop loten
07.12.2022 Trekkingsuitslag en bekendmaking clubwinnaars

Instructievideo