Help Wilskracht

Hulp gezocht!

Vele handen maken licht werk! Omdat Wilskracht een vereniging is, is het belangrijk dat iedereen een steentje bijdraagt. Op dit moment zijn we op zoek naar ouders en lesgevers die kunnen helpen bij een aantal taken:

Coördinatie Grote Clubactie

Wat ga je doen? In overleg met bestuur lotenboekjes bestellen, de informatie doornemen, zorgen dat de verkochte loten in november ingevoerd worden.
Per: Zomer 2022

Coördinatie opleidingen

Wat ga je doen? In de gaten houden welke opleidingen de KNGU aanbiedt en welke lesgevers hiervoor in aanmerking komen.
Per: Direct

Coördinatie juryleden

Wat ga je doen? Onze juryleden in overleg indelen bij wedstrijden, contactpersoon zijn voor juryleden.
Per: Direct

Werving juryleden

Wat ga je doen? In de gaten houden welke opleidingen de KNGU aanbiedt, ouders vragen deel te nemen en inschrijving verzorgen.
Per: Direct

Coördinatie buitenzaalse activiteiten

Wat ga je doen? Jaarlijks uitje organiseren i.o.m. bestuur.
Per: Voorjaar 2022

Technische commissie

Wat ga je doen? Begeleiding wedstrijden coördineren, wensen nieuwe materiaal monitoren, rayonvergadering bijwonen, jaarverslag TC verzorgen.
Per: Direct

Ledenadministratie

Wat ga je doen? Ledenadministratie verzorgen (met een grotendeels geautomatiseerd systeem), mailings versturen naar de leden. In november stopt onze huidige ledenadministrateur. Wij zouden graag vanaf de zomer deze taken langzaamaan overdragen. Deze taak kan ook door twee personen gedaan worden.
Per: November 2021

Vertrouwenspersoon

Wat ga je doen? Wij zoeken iemand met een achtergrond in het onderwijs, of als jeugdtherapeut, die deze taak van Ida Stamhuis kan overnemen.
Per: November 2021

Voorzitter en Secretaris

Wat ga je doen? Taken van de bestuursleden worden in overlegd vastgesteld.
Per: November 2022

Bestuur

Wilskracht heeft een heel gezellig bestuur. Er wordt ongeveer eens in de 6 weken vergaderd. Het bestuur bestaat uit ouders, lesgevers en oud-leden.

Op dit moment zijn we op zoek naar een of twee enthousiaste ouders die zich bij ons willen aansluiten en mee willen praten over de club. Je kunt zelf kiezen welke taken je op je wil nemen, afhankelijk van hoeveel tijd je hebt te besteden en waar je interesses liggen. Lijkt het je leuk bij het bestuur aan te sluiten? Stuur een mailtje naar info@tvwilskracht.nl.

Juryleden

Wij hebben komend seizoen een aantal nieuwe juryleden nodig! Omdat we geen enkel jongens-jurylid hebben, is de kans groot dat onze jongens komend seizoen uitgesloten worden voor deelname aan de competitie. Ook bij de meisjes is een tekort, voor de D3 meisjes is deelname aan wedstrijden nu niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op de pagina over juryleden.