Help Wilskracht

Hulp gezocht!

Vele handen maken licht werk! Omdat Wilskracht een vereniging is, is het belangrijk dat iedereen een steentje bijdraagt. Op dit moment zijn we op zoek naar ouders en lesgevers die kunnen helpen bij een aantal taken:

Coördinatie opleidingen

Wat ga je doen? In de gaten houden welke opleidingen de KNGU aanbiedt en welke lesgevers hiervoor in aanmerking komen.

Coördinatie juryleden

Wat ga je doen? Onze juryleden in overleg indelen bij wedstrijden, contactpersoon zijn voor juryleden.

Werving juryleden

Wat ga je doen? In de gaten houden welke opleidingen de KNGU aanbiedt, ouders vragen deel te nemen en inschrijving verzorgen.

Coördinatie buitenzaalse activiteiten

Wat ga je doen? Jaarlijks uitje organiseren i.o.m. bestuur.

Technische commissie

Wat ga je doen? Begeleiding wedstrijden coördineren, wensen nieuwe materiaal monitoren, rayonvergadering bijwonen, jaarverslag TC verzorgen.

Ledenadministratie

Wat ga je doen? Ledenadministratie verzorgen (met een grotendeels geautomatiseerd systeem), mailings versturen naar de leden. In november stopt onze huidige ledenadministrateur. Wij zouden graag vanaf de zomer deze taken langzaamaan overdragen. Deze taak kan ook door twee personen gedaan worden.

Vertrouwenspersoon

Wat ga je doen? Wij zoeken iemand met een achtergrond in het onderwijs, of als jeugdtherapeut, die deze taak van Ida Stamhuis kan overnemen.

Het zijn met name kleine taakjes die weinig tijd in beslag nemen. Kun je Wilskracht bij een van deze taken helpen? Mail naar info@tvwilskracht.nl.

Voorbeelden van andere taken die momenteel door ouders verzorgd worden zijn het organiseren van de Grote Clubactie en de inschrijving voor de Zomerkampen. Ook hebben wij altijd hulp nodig bij de wedstrijden die wij organiseren, zoals het Winterturntoernooi en de Clubkampioenschappen.

Bestuur

Wilskracht heeft een heel gezellig bestuur. Er wordt ongeveer eens in de 6 weken vergaderd. Het bestuur bestaat uit ouders, lesgevers en oud-leden.

Op dit moment zijn we op zoek naar een of twee enthousiaste ouders die zich bij ons willen aansluiten en mee willen praten over de club. Je kunt zelf kiezen welke taken je op je wil nemen, afhankelijk van hoeveel tijd je hebt te besteden en waar je interesses liggen. Lijkt het je leuk bij het bestuur aan te sluiten? Stuur een mailtje naar info@tvwilskracht.nl.

Juryleden

Wij hebben komend seizoen een aantal nieuwe juryleden nodig! Omdat we geen enkel jongens-jurylid hebben, is de kans groot dat onze jongens komend seizoen uitgesloten worden voor deelname aan de competitie. Ook bij de meisjes is een tekort, voor de D3 meisjes is deelname aan wedstrijden nu niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op de pagina over juryleden.