Onderstaand bericht is op 12/3/2023 naar alle ouders van Wilskracht verstuurd.

In november 2023 bestaat Wilskracht 110 jaar. Onze termijn als bestuurslid loopt dan echter ten einde. Onze kinderen turnden vroeger bij Wilskracht. Om betrokkenheid bij onze kinderen en de stad te tonen, zijn wij dit vrijwilligerswerk gaan doen. Het is echter de hoogste tijd om het stokje over te dragen aan nieuwe ouders.

Als er zich voor 10 april 2023 niet voldoende ouders voor het bestuur hebben gemeld, zijn wij genoodzaakt Wilskracht op te heffen. Na de zomervakantie zullen er dan geen turn- en klimdoeklessen meer door Wilskracht gegeven kunnen worden. Dit zou toch verschrikkelijk zijn?

Er zijn op zijn minst vier of vijf mensen nodig om het reilen en zeilen van de vereniging in goede banen te leiden. Neem contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@tvwilskracht.nl onder vermelding van de naam van je kind en je telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

De eerstvolgende bestuursvergadering is op donderdag 20 april 2023. We hopen dan kennis te maken met veel nieuwe ouders voor het bestuur!