Ons nieuwe lesrooster staat op de website. Het lesrooster is onder voorbehoud. We weten nog niet zeker op welk tijdstip we na de vakantie de turnzaal in mogen, dus mogelijk moeten we nog iets schuiven met de lestijden.

Kleuren Turnen
Vanaf komend seizoen werkt Wilskracht met het systeem Kleuren Turnen. De lesgevers hebben alle meisjes ingedeeld in het kleurniveau dat bij ze past. Er zijn groepen voor de kleuren paars, blauw en groen en groepen voor de kleuren geel, oranje en rood. Het is niet mogelijk van kleurgroep te wisselen. Lees hier meer informatie over Kleuren Turnen.
Wedstrijdturnen
Wedstrijdturnen is vanaf komend seizoen alleen nog mogelijk als je twee keer per week turnt. Maandag en vrijdag, of dinsdag en donderdag voor de oudere meisjes.
Voor talentvolle meisjes uit 2016 – 2013 is er een nieuwe groep op donderdag, zij gaan turnen op kleurniveau roze. Dit niveau is vergelijkbaar met het niveau van de wedstrijdgroep, maar de meisjes turnen 1 x per week 2 uur en doen niet mee aan wedstrijden.
Klimdoek
Onze klimdoekles is weer terug! Deze zal gegeven worden op de dinsdagavond en is voor kinderen geboren in 2011 of eerder. Lijkt het je leuk? Dan kun je je aanmelden via het aanmeldingsformulier.
Wisselen van groep
Leden kunnen uiterlijk zondag 10 juli laten weten of zij van groep willen wisselen. Daarna gaan wij kinderen van de wachtlijst uitnodigen om de lesgroepen aan te vullen.