Talentendag

Talentendag voor wie wedstrijden wil turnen

Een niveautje hoger?

Doe mee aan de Talentendag! Vlak voor de zomer (in 2021 in augustus) is er bij Wilskracht Talentendag! Ben je vijfenhalf jaar of ouder? Ben je heel sterk of lenig en sta je het liefst op je handen? En wil je vanaf september graag in een van de wedstrijdgroepen turnen? Schrijf je dan in voor de Talentendag. Mail daarvoor naar info@tvwilskracht.nl.

Tijdens de Talentendag (een training van 1,5 uur) mag je laten zien wat je kunt. Er zijn meerdere lesgevers aanwezig. Verder is het een normale, laagdrempelige les, zonder extra druk.

De lesgevers kijken tijdens de Talentendag welk wedstrijd-niveau het beste bij je past. De groepen die twee keer per week turnen (maandag en vrijdag) zijn voor kinderen die aanleg hebben voor turnen, graag aan wedstrijden deelnemen en goed meedoen in de les. Er is ook een wedstrijdgroep die 1 keer per week turnt, op de donderdag. Hier ligt het niveau iets lager. Het verschilt per jaar hoeveel plekken er in de groep vrijkomen.

Talentendag 2021

Komend seizoen is er weer plek in de wedstrijdgroepen. Alleen de groep van meisjes uit 2009 en ouder is momenteel vol. Meisjes geboren tussen 2015 en 2010 kunnen zich aanmelden voor de Talentendag.

De Talentendag is op zaterdag 28 augustus 2021 van 11.00 – 12.30 uur. Tijdens deze les kijken we welk niveau het beste aansluit en dus welke wedstrijdgroep het beste bij je past.

Tijdens de Talentendag is het niet toegestaan dat ouders aan de kant meekijken (hou alsjeblieft tijdens het halen en brengen ook rekening met de corona-maatregelen!).

Binnen enkele dagen na de Talentendag hoor je in welke groep de lesgevers je indelen (in augustus 2021 proberen we dit op de dag zelf nog te laten weten).