Talentendag

Talentendag voor wie niveau D3 wil turnen

Een niveautje hoger?

Doe mee aan de Talentendag! Vlak voor de zomer is er bij Wilskracht Talentendag! Ben je vijfenhalf jaar of ouder? Ben je heel sterk of lenig en sta je het liefst op je handen? En wil je vanaf september graag in de D3 groep turnen? Schrijf je dan in voor de Talentendag.

De D3 groepen zijn voor kinderen die aanleg hebben voor turnen, graag aan wedstrijden deelnemen en goed meedoen in de les. Weet je niet zeker of het wat voor jou is? Bespreek dit dan met je lesgever.

Tijdens de Talentendag (een training van 1 tot 2 uur) mag je laten zien wat je kunt. Er zijn meerdere lesgevers aanwezig die kijken of je in aanmerking komt voor het turnen op D3 niveau. Omdat er beperkt plek is in de D3 groep kiezen zij maar een klein aantal kinderen uit. Het verschilt per jaar hoeveel plekken er in de groep vrijkomen.

Het rooster van volgend seizoen

Als je meedoet aan de Talentendag is het belangrijk dat je ook daadwerkelijk met de Talentengroep of D3 groep mee kunt gaan turnen. In seizoen 2020/2021 zal de D3 groep op maandag en vrijdag trainen. De Talentengroep turnt op vrijdagmiddag. Vanaf geboortejaar 2012 of 2011 zijn er twee trainingen per week. Geef je a.u.b. niet op voor de Talentendag als je niet kun meetrainen op deze dagen.

Talentendag 2020

Omdat de D3 groep voor komend seizoen helemaal vol is, is er dit keer alleen een aantal plekken in het Talentengroepje. Dit groepje is voor meisjes geboren in 2014, 2013 en 2012. De Talentendag is op woensdag 1 juli van 16.30 – 18.00 uur. Meld je aan via leonie@tvwilskracht.nl. De aanmelding sluit wanneer het vol is. Het gaat door bij minimaal 7 aanmeldingen.

Tijdens de Talentendag is het niet toegestaan dat ouders aan de kant meekijken (hou alsjeblieft tijdens het halen en brengen ook rekening met de corona-maatregelen!).

Binnen enkele weken na de Talentendag hoor je of je uitgenodigd wordt voor het Talentengroepje. Dit groepje zal na de zomervakantie les krijgen op de vrijdagen om 16.30 – 17.30.