Wilskracht is een recreatieve turnvereniging in Amsterdam West. De vereniging bestaat al meer dan 100 jaar! Onze lesgevers hebben vrijwel allemaal zelf bij Wilskracht geturnd. Zij zijn in opleiding of in bezit van een niveau 3 licentie en hebben een VOG. In de lessen worden zij ondersteund door verschillende assistenten.

Het bestuur van Wilskracht is een erg gezellig bestuur dat ongeveer 6-8 keer per jaar vergadert. Lijkt het je leuk ook bij het bestuur te komen? Stuur dan een mailtje naar info@tvwilskracht.nl.

Daarnaast zijn verschillende ouders bij Wilskracht actief als vrijwilliger. Zo helpt Wenneke met de ledenadministratie en controleert Rob onze turntoestellen. Zo zorgen we met z’n allen voor een fijne vereniging!

Bekijk ook: wie is wie

Wat kun jij voor Wilskracht doen?

Vele handen maken licht werk! Omdat Wilskracht een vereniging is, is het belangrijk dat iedereen een steentje bijdraagt. Wat kun jij voor de vereniging doen?

Redactie Wilskracht gidsje

Het Wilskracht-gidsje dat vanaf 2022 jaarlijks gemaakt wordt, in augustus of september bijwerken en laten drukken. Ervaring met InDesign vereist.
Per: Zomervakantie 2023

Coördinatie Grote Clubactie

In overleg met bestuur lotenboekjes bestellen, de informatie doornemen, zorgen dat de verkochte loten in november ingevoerd worden. Het gaat om een aantal uurtjes werk per jaar.
Per: Direct

Coördinatie en werving juryleden

In de gaten houden welke opleidingen de KNGU aanbiedt, ouders vragen deel te nemen en inschrijving verzorgen. Onze juryleden in overleg indelen bij wedstrijden, contactpersoon zijn voor juryleden.
Per: Direct

Fotografie

Wil je bij een wedstrijd, activiteit of les fotograferen? Laat het ons weten.
Per: Direct, in overleg

Voorzitter en secretaris

In november treden de voorzitter en secretaris af. Taken van de bestuursleden worden in overleg vastgesteld. Het is handig als je vanaf de zomer ‘ingewerkt’ kunt worden.
Per: November 2022

Penningmeester

Voor op de langere termijn zoeken wij een opvolger voor Leo, de penningmeester. Bij interesse kun je contact opnemen via penningmeester@tvwilskracht.nl voor meer informatie. Het is prettig als voor de overdracht ruim de tijd kan worden genomen.
Per: Nog onbekend