Zit je ergens mee?

Voor kinderen

Word je gepest in de turnles? Voel je je niet prettig in de groep? Of is er iets vervelends gebeurd waar je graag over wil praten? Weet je niet zo goed aan wie je het kunt vertellen?

Je kunt natuurlijk altijd een mailtje schrijven naar het bestuur: info@tvwilskracht.nl. Wij denken graag met je mee en kunnen in gesprek gaan met de lesgever van je groep. Wil je dat liever niet? Dan kun je contact opnemen met onze vertrouwenspersoon: Bernadette. Haar kun je mailen als je niet weet hoe je je probleem kunt oplossen.

Voor ouders

Wanneer er iets aan de hand is, kun je altijd contact opnemen met het bestuur van Wilskracht. Wil je liever met een extern contactpersoon praten? Dan kun je contact opnemen met onze vertrouwenspersoon, Bernadette.

Je kunt met Bernadette contact opnemen over vertrouwelijke zaken of vragen op het gebied van onveiligheid, pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, enz. die zich op de club voordoen. Natuurlijk kun je je hiervoor ook rechtstreeks tot de lesgever of het bestuur wenden en dat ligt ook vaak meer voor de hand, maar als dat lastig is, kun je dus ook met Bernadette overleggen. Gaat het inhoudelijk over turnen of over organisatorische zaken, dan zullen je vragen of klachten ook eerder bij de lesgever of het bestuur thuishoren.

Natuurlijk kunnen ook lesgevers, assistenten en bestuursleden contact opnemen met de vertrouwenspersoon.

Contact opnemen

Bernadette Hes-Boots
Telefoon: 0625538458
E-mailbernadettehes@gmail.com
Websitein-b-tweenadvies.nl