Wachtlijst

Alles over onze wachtlijst

Sta je op onze wachtlijst?

Wij hebben iedereen die op de wachtlijst voor meisjesturnen staat voor de zomervakantie van 2019 een e-mail gestuurd. In deze mail vroegen we opnieuw voorkeur voor een lesdag op te geven. Heb je deze mail niet ontvangen? Neem dan snel contact met ons op via info@tvwilskracht.nl om op de wachtlijst te blijven staan.

Na de aanmelding

Alle aanmeldingen die via de website gedaan worden komen in onze mailbox terecht. Wij zetten de kinderen op volgorde van aanmelden op onze wachtlijst en noteren daarbij de voorkeursdag(en). Pas wanneer een kind aan de beurt is, nodigen wij hem of haar uit voor een proefles in de groep waar hij/zij daarna ook kan blijven turnen. Het is niet mogelijk al een proefles te volgen wanneer je nog op de wachtlijst staat, omdat dit voor erg onrustige lessen zou zorgen.

Wachttijd

Helaas is de wachttijd bij Wilskracht voor veel groepen erg lang. Sommige kinderen staan wel een of twee jaar op de wachtlijst. Om dit te voorkomen zijn we soms genoodzaakt de wachtlijst voor bepaalde leeftijdscategorieën voor langere tijd te sluiten. Ook passen we jaarlijks ons rooster wat aan om te zorgen dat zoveel mogelijk nieuwe kinderen kunnen starten.

Vaak vragen ouders of we geen extra groepen kunnen starten. Door het (landelijke) tekort aan trainers en het beschikken over slechts 1 turnzaal is dit helaas niet mogelijk. Ook vinden we het belangrijk kleinschalig te blijven, omdat dit volgens ons de kwaliteit van de vereniging ten goede komt.

Hoe lang gaat het nog duren?

We snappen dat je daar nieuwsgierig naar bent! Maar het is lastig om in te schatten wanneer een kind aan de beurt is. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal kinderen dat stopt met turnen (dit zijn er gelukkig niet zoveel) en het aantal kinderen dat doorstroomt naar een volgende groep (wat er weer voor zorgt dat in die volgende groep minder plek vrijkomt).

In ons lesrooster staat een inschatting van de wachttijd per groep. Het is niet mogelijk dit preciezer in te schatten. Soms kan het ineens snel gaan. Zeker na de zomervakantie kunnen we vaak een boel nieuwe meisjes uitnodigen.

Wanneer gaat de wachtlijst weer open?

Wanneer we de wachtlijst moeten sluiten hopen we dat we deze na de zomervakantie weer kunnen openen voor nieuwe aanmeldingen. Mocht de wachtlijst dan nog steeds te lang zijn, dan kijken we na de herfstvakantie en kerstvakantie opnieuw.

Geen zin om te wachten?

Wil je NU beginnen met turnen en heb je geen zin om op een wachtlijst te staan? Kijk dan eens op de website van Turnstad Amsterdam, daar vind je een overzicht van veel verschillende Amsterdamse turnclubs!