Wedstrijden

Voor recreatieturnsters zijn er diplomadagen. Wedstrijdturnsters kunnen, afhankelijk van hun leeftijd, aan verschillende wedstrijden meedoen.

Amsterdam Cup

De jongste wedstrijdmeisjes kunnen meedoen aan de Amsterdam Cup. De Amsterdam Cup is een diplomadag voor turnsters uit de geboortejaren 2014, 2015 & 2016 (seizoen 2022 – 2023). De Amsterdam Cup vindt plaats in Sportcentrum Sloten, Sloterweg 1043T.

Competitie

De oudere wedstrijdmeisjes doen verplicht mee aan de competitie. Rayon Amsterdam organiseert deze competitie voor turnsters van Amsterdamse verenigingen. De competitie bestaat voor elke turnster uit 2 voorwedstrijden en voor de turnsters die het hoogste eindigen een rayon- of regiofinale. De competitie (m.u.v. de regiofinale) vindt plaats in Sportcentrum Sloten, Sloterweg 1043T.

Juryleden

Onze turnsters mogen alleen meedoen als we voldoende juryleden inschrijven. Het kan dus dat na inschrijving blijkt dat een deel van de turnsters toch niet mee kan doen. Wil je dit helpen te voorkomen? Dat kan door een jurycursus te volgen. Neem voor meer informatie daarover contact op via maria@tvwilskracht.nl.

Wedstrijdgeld

Wanneer de inschrijvingen definitief zijn, dient het wedstrijdgeld voldaan te worden. Dat kan door het kopen van onderstaande producten. Kies de juiste wedstrijd en reken af.