Winterturntoernooi

Winterturntoernooi 2020

Turnvereniging Wilskracht organiseert vanaf 2020 het Winterturntoernooi in Amsterdam. Het Winterturntoernooi is een waarbij je niet ‘tegen’ een ander turnt, maar voor jezelf een bronzen, zilveren of gouden medaille kunt winnen. Welke prijs je krijgt is afhankelijk van je score.

Voor wie?

Het Winterturntoernooi is bedoeld als laagdrempelige ‘wedstrijd’ voor meisjes die niveau A, B en C turnen en jongens die turnen in niveaus 23 t/m 16. Verenigingen uit Amsterdam en omgeving kunnen meedoen.

Misschien is het wel je eerste wedstrijd, of misschien doe je al jaren mee, maar zijn er weinig tegenstanders in jouw categorie. Bij het Winterturntoernooi heeft iedereen hetzelfde doel: zo goed mogelijk je oefeningen doen en met een medaille naar huis gaan!

Wanneer

Het Winterturntoernooi is op 26 januari 2020. Er zal in de ochtend een jongenswedstrijd zijn en twee meisjeswedstrijden in de middag.

Waar

Het Winterturntoernooi vindt plaats in de Wethouder Verheijhal, Polderweg 300 in Amsterdam.

Meedoen?

Kinderen die lid zijn van Turnvereniging Wilskracht kunnen zich inschrijven via deze pagina. Kinderen die lid zijn van een andere vereniging kunnen zich via de eigen vereniging inschrijven. Inschrijven kan tot 1 december 2019.

winterturntoernooi

Hoe werkt het?

Voor zowel de jongens als de meisjes zal 1/3 van de kinderen een gouden medaille ontvangen, 1/3 een zilveren en 1/3 een bronzen.

Aan het einde van de wedstrijd rekent de computer de gemiddelde scores uit, waarna de prijsuitreiking per ‘medaillesoort’ volgt.

Kinderen krijgen geen diploma mee, maar de scores zullen achteraf verstuurd worden.

Het wedstrijdboekje is aangepast op 16 januari 2020.

Winterturntoernooi